Waar kan jij geboden uren inzetten?

Als je uren biedt op de Tijdveiling, wil (lees moet...) je die ook ergens inzetten!

Dan krijg je jouw item van de tijdveiling overhandigd.

Hieronder zie je een overzicht waar je je sowieso in kan zetten. Er zijn vast nog veel meer plaatsen. We zoeken graag met je mee naar de ideale vrijwilligerservaring zodat je niet alleen een leuk item hebt, maar ook een leuk betaalmiddel!

 

waar Wat  hoeveel uur minimaal
Helmond  theater maken voor reumapatienten  In overleg
Inloophuis de Cirkel Helmond Creatieve therapeuten, Powerwalkingtrainer of leefstijlcoach, Meditatie en ademhaling, Pianist of stemcoach (Zet je in om mensen met kanker en/of hun naasten te helpen) 1
HVV Helmond Het onderhouden van het terrein, voetbalvelden, kleed/en bestuursaccomodatie. Soms zijn er herstelwerkzaamheden 1
Scouting Rijpelberg schilderen van de binnen kozijnen en binnendeuren 1
De Zorgboog, locatie KSW Brandevoort, Helmond Vrijwilligers voor bezoek aan het Edah-museum: We gaan het Edah museum bezoeken in het voormalige Van Gend en Loos pand in Helmond. Voor het vervoer hier naar toe zullen wij gebruik maken van de Polder Express. 4 (1 dagdeel)op 22 maart 2022 onder voorbehoud.
De Zorgboog, locatie de Pannehoeve Helmond Vrijwilligers voor metselen wens-put Pannehoeve 1 dag
De Zorgboog, locatie Moeraseijk Helmond Wij zijn locatie Moeraseik, een modern appartementengebouw in Helmond noord met 44 appartementen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag. Ons gebouw bestaat volgend jaar 10 jaar, onze eetruimte voor bewoners is 2 jaar geleden vernieuwd. Helaas zijn de gangen in het gebouw niet met de tijd mee gegaan en zijn het nog rode muren (geen sfeer), wij willen hier een gezamenlijk leuk project van gaan maken met bewoners, collega’s, vrijwilligers en woonpartners.  Alle dagen mag, maar wel een stuk verven dus +/- 1 dagdeel.
Stichting kleinschalig begeleid wonen voor ouderen Onderhoud, schilderwerk en tuinonderhoud In overleg

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.