Ik wil bieden

In het kader van het jaar van de vrijwillige inzet organiseert LEVgroep dit jaar een Tijdveiling. Dit is een veiling met allerlei leuke producten en diensten waar je op kan bieden. Je biedt alleen niet met geld, je biedt met tijd! Tijd die je in gaat zetten als vrijwilliger. Zo krijg je bij het winnen van een leuke prijs, ook de ervaring om vrijwilligerswerk te proberen. Je mag zelf kiezen waar je vrijwilligerswerk gaat doen, er is dus altijd iets wat bij je past!

 

Hoe werkt de tijdveiling?

- Je gaat naar www.tijdveiling.onzeveilingonline.nl, deze site :-)

- Je kiest een product of dienst uit wat jij graag wilt hebben.

- Je biedt tijd die jij in wilt gaan zetten als vrijwilliger.
Je mag ook met een groep bieden, dan tel je alle uren van alle mensen bij elkaar op.

- Je komt op 24 april 2022 naar het Tijdveilingfeest op het Open Deur festival. Hier kunnen ook bezoekers van het festival bieden. De veilingmeester bepaald het hoogste bod.  

- Ben jij de hoogste bieder? Dan kan je jouw vrijwilligerswerk uitzoeken op een markt/op het festival waar allerlei organisaties staan die vrijwilligerswerk aanbieden. Een voorproefje van deze vrijwilligersorganisaties komen te staan op deze site onder 'wij doen al mee'.

- Als je echte afspraken hebt gemaakt, laat je deze afspraken zien aan de organisatie en neem je jouw prijs van de veiling in ontvangst.

 Veel plezier!!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.