Tijdveiling, hoe werkt het?

Op de Tijdveiling zijn spullen en leuke uitjes en diensten te krijgen in ruil voor uren vrijwilligerswerk. En iedereen op kan er op bieden!

Bieden kan zowel in groepsverband of individueel. De mensen bieden niet met geld maar met tijd; uren die zij inzetten als vrijwilliger. Deze uren kunnen zij inzetten bij een vrijwilligersorganisatie naar keuze bij jou in de buurt!

Als iemand of een groep een kavel bemachtigd heeft worden zij uitgenodigd op een tijdveilingfeest. Deze feesten worden zo dicht mogelijk bij de vrijwilligersorganisaties waar het echte vrijwilligerswerk plaats gaat vinden georganiseerd. Tijdens de feesten maak je afspraken om de afgesproken uren in te zetten en krijgen de winnaars hun kavels.

Deelnemen? Het is natuurlijk fantastisch als nieuwe vrijwilligers zich aanmelden! Als vrijwilligersorganisatie kan je je voorbereiden door deel te nemen aan een of meerdere onderdelen van het traject flexibel vrijwilligerswerk. Heb je interesse? Laat het even weten!  Heb je al een flexibele klus of kunnen mensen flexibel aansluiten bij reguliere werkzaamheden, laat het dan ook weten via vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl. De training mag je volgen, het hoeft niet.

Als vrijwilligersorganisatie kan je ook een kavel aanbieden om te laten veilen. Kunnen mensen bij jou iets leuks kopen of een fijne tijd beleven? Denk er eens aan om in ruil voor veel promotie dit gratis ter beschikking te stellen bij de tijdveiling.

 

Als bedrijf of andere organisatie kan je ook deelnemen! We kunnen zelfs niet zonder je!

Als ondernemer kan je op 2 manieren meedoen aan de tijdveiling namelijk door kavels aan te bieden of door met jouw afdeling/bedrijf/leuke groep collega’s uren te bieden om een leuke vrijwilligersklus in jouw buurt te gaan doen!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.